0741035031

Fier vechi Brasov

Fie că este cupru sau aluminiu, cumpărăm și reciclam aproape orice metal neferos și feros care se află în jurul curții sau care acumulează praf în garaj. Dacă aveți resturi metalice, un vehicul vechi dezmembrat sau obiecte electrice generale, de uz casnic sau deșeuri din activitatea pe care o desfășurați, este ușor să le transformați în bani cu serviciul nostru convenabil de colectare a deșeurilor de origine sau de afaceri.

Colectare fier vechi Brașov

Suntem autorizați pentru această activitate și oferim întotdeauna prețuri corecte pentru fier vechi. Deținem două autoutilitare cu care venim în ajutorul clienților, asigurându-le transportul deșeurilor de la domiciliul până la punctele de lucru, respectiv încărcarea și descărcarea acestora. Fierul vechi predat este cântărit cu balanțe verificate anual de către Biroul Român de Metrologie.

Seriozitatea, profesionalismul și abordarea responsabilă pentru reciclarea metalelor de care dăm dovadă, ne-au permis să venim în întâmpinarea pieței și să satisfacem la un nivel cât mai înalt cerintele clienților noștri.

Nu știți dacă obiectul dvs. este potrivit pentru serviciul nostru de colectare a resturilor de fier vechi?

Vă rugăm să ne transmiteți câteva detalii și vă contactăm noi.

S.C. Mihovi S.R.L.

Strada Calea Fagarasului, Nr.8
- incinta Agro - Barsa

Persoana contact:
Olteanu Ovidiu
0741035031