0741035031

Hârtie carton Brașov

Un serviciu dedicat reciclării cartonului și a hârtiei vă ajută să economisiți bani prin gestionarea acestora. Reciclarea hârtiei este o activitate ecologică deoarece reduce necesitatea extragerii și procesării materialelor prime naturale. Când colectați separat hârtia și cartonul de celelate deșeuri, acestea pot fi utilizate pentru obținerea unor produse noi precum ambalaje, hârtie industrială, țesături, ziare, izolații, cartoane turnate pentru ouă și fructe etc.

Colectare hârtie carton Brașov

Suntem autorizați pentru această activitate și oferim întotdeauna prețuri corecte pentru hârtie și carton. Deținem două autoutilitare cu care venim în ajutorul clienților, asigurându-le transportul deșeurilor de la domiciliul până la punctele de lucru, respectiv încărcarea și descărcarea acestora. Pchetele colectate cu hărtie și cartoane sunt cântărite cu balanțe verificate anual de către Biroul Român de Metrologie.

Lucrăm împreună cu dvs. pentru a organiza frecvența colectării deșeurilor de carton pentru a se potrivi nevoilor dvs. de afaceri. Putem face colectări de deșeuri de carton săptămânal, de două ori pe lună, lunar sau când aveți nevoie de noi.

Doriți să predați hârtie – cartoane colectate și aveți nevoie de ajutor?

Vă rugăm să ne transmiteți câteva detalii și vă contactăm noi.

S.C. Mihovi S.R.L.

Strada Calea Fagarasului, Nr.8
- incinta Agro - Barsa

Persoana contact:
Olteanu Ovidiu
0741035031